Geluk & gezondheid staat voorop!
Iedere ouder wil het beste voor zijn kind. Iedere ouder wil dat zijn kind gezond is. Wanneer je kind lichamelijke klachten heeft of een ziekte heeft, en je kind daarom geïsoleerd dreigt te raken of achter raakt op school, dan doet dat wat met je. Of je moet je kind vanwege zijn ziekte medicijnen toedienen die op hun beurt weer zorgen voor bijwerkingen. Of waarvan je het onprettige gevoel krijgt dat je teveel chemische middelen in dat kleine – nog groeiende – kinderlijfje stopt. Je wilt je kind helpen, maar je weet niet hoe? Dan is het project ‘Super Kanjers’ misschien iets voor jou en je kind. Een project dat zich richt op de afstemming van voeding op de lichamelijke klachten van je kind. Want voeding heeft meer effect op het lichaam van jouw kind dan je misschien zelf denkt. 

Redenen om hulp te zoeken bij de voeding van jouw kind
Om minder lichamelijke klachten te hebben kan je kind baat hebben bij een ander voedingspatroon. Een ander voedingspatroon kan grote verschillen maken bij:

hartje Algemene lichamelijke klachten
* hoofdpijn
* darmklachten / ontlastingsproblemen
* ondefinieerbare buikpijn
* slaapproblemen
* gewichtsproblemen (onder- en overgewicht, obesitas)
* concentratieproblemen (ADHD, ADD)
* huidproblemen zoals eczeem
* (sport)blessures
* onverklaarbare vermoeidheid
* overige

hartje (Auto-immuun)ziektes
Coeliakie
* Diabetes Mellitus
* luchtweg aandoeningen (astma, bronchitis)
* overige

Het project ‘Super Kanjers’
Het project ‘Super Kanjers’ duurt 3 maanden en is erop gericht om inzicht te krijgen waar het kind op het gebied van voeding wel en niet bij gebaat is. Aan de hand van een uitgebreide en nauwkeurige anamnese doorloop ik de gezondheid van het kind en zijn voorouders. Daarna schrijf ik een overzichtelijk en persoonlijk stappenplan voor het kind, waarin er veel aandacht wordt besteed aan haalbare doelen en een aantrekkelijk beloningssysteem. Alle Super Kanjers krijgen na afloop een certificaat als bewijs van het doorlopen ‘Super Kanjer Traject’. 

Motivatie & plezier
In het hele traject staan twee dingen voorop, en dat zijn MOTIVATIE en PLEZIER! Twee voorwaarden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Immers: zonder plezier geen motivatie…. en vice versa. Dit geldt ook voor ouders, die nauw betrokken worden bij het project, en niets liever willen dan hun kind blij en gezond te zien!

Voor meer informatie over tarieven KLIK HIER